Nejnovější recenze ze sekce Čištění pro fotoaparáty
Produkt jsem obdržela jako dárek k nákupu. Zatím jsem se ho neodvážila použít, protože si úplně nejsem jistá jak se správně používá a nechtěla bych si nový foťák poškodit.
- Špičkový čistící prostředek na optiku
- Mám jen krátce,takže nemohu hodnotit.
- Skladný
- Suché čištění
Mám ho jen krátce,takže nemohu ještě moc hodnotit.Při čištění není žádná kapalina a čistí na sucho.Takže nevím co nemá vyschnout jak to uvádějí na jejich stránkách.Je skladný,vejde se do kapsy a nebo kapsičky v batohu.
- Kvalita
vyhovuje pro čištění objektivu.
Dobré na čištění objektivů,mám jich několik
- Praktická věc, lehká, skladná, funkční. Dodáno jako dárek k fotoaparátu.
Funguje podle předpokladu.
- Dobrá cena
oproti jinym co mam doma, ma dvojitou otocnou spicku (kulata a trojhranna) a krytku na stetecek
- Na odstranění prachu funguje dobře.
- Vyčistit lze snadno i okraje, pouze musíte tyčinku trošku naklonit a dotýkat se spíše hranou.
- Znečištění snímače při prvním použití nečistotami z výroby!
- Plechová krabička byla promáčklá od pádu, i když byla ve zcela nepoškozené a nerozbalené papírové krabičce. Takže musela někomu spadnout už při výrobě.
Při prvním použití tyčinka sice odstranila prakticky všechen prach ze snímače, ale současně se ihned po prvních dotycích objevily na snímači nové skvrnky od nějaké nečistoty, které pak už tímto nástrojem vyčistit nešly! Takže po použití šel bohužel fotoaparát na výlet do servisu.
Hned po vybalení tyčinky jsem si všiml, že na čistící ploše jsou nějaké skvrny, bohužel jsem to pokládal za normální stav. Po použití tam ty skvrny už nejsou a nyní je povrch kostičky čistý a lesklý. Možná je nutné tyčinku před prvním použitím důkladně vyčistit pomocí papírku.
Byl jsem velmi pečlivý, po vybalení jsem se kostičkou nedotkl ničeho kromě snímače a poté lepivého papírku, takže jsem přesvědčen, že je to opravdu vina nějaké nečistoty z výroby. Při dalších přiloženích už další skvrnky nepřibývaly.
Mám z toho proto smíšené pocity, po své zkušenosti bych tento výrobek asi nedoporučil.
štětec vyčistí objektiv, není tekutý
- Velmi jednoduché a účinné
- zdarma jako dárek dobrý :)
- Zboží přišlo přesně podle oznámení v naprostém pořádku
- dobré
- praktická kvalitní pomůcka