Nejnovější recenze ze sekce Čištění pro fotoaparáty
- Levné, svůj účel plní
Vhodné pro amatéry, kteří nehodlají utrácet peníze za stejné
značkové výrobky.
Sada je vhodná jak pro suché čistění. Vhodné pro odstranění menších nečisto. Při použití roztoku je možné odstranit i větší nečistoty.
Hadřík je omyvatelný.
- obsahuje plochou vlhkou lihovou tyčinku, kterou se dá pěkně umýt čip
- není to tak jednoduché očistit s ní čip, možná by pomohlo , kdyby byla u konce zohnutá, nebo měla větší plochu na konci, působí na čip pouze malou hranou.
Nebylo by špatné , kdyby na druhém konci tyčinky byl suchý konec , na vyleštění.
jednoduché na použitie a účinné.
- kvalita a cena
kvalita a cena
- Přesně velikost na můj fotoaparát. Mají i jiné rozměry.Mnoho kapes.I materiál vypada dobře. lze nosit v ruce, přes rameno i za opaskem.
- Já jsem maximálně spokojený.
- Nehledám. Nejsou.
Za dobrou cenu prima zboží.
- Cena.
- Dobrá kvalita
Doporučuji.
- Na takovéto domácí čištění...
Za tu cenu jako pokus o obnovu starých objektivů to stojí..
Super
- Praktické
- Pouzdro
- Výhodná cena
Skvělá sada, za přijatelné peníze:)
Spokojenost.
- Funguje, jak má
- Trubička na hůře dostupná místa
Dělá, co má, za dobrou cenu
něčím se to očistit musí :D
Univerzální kit
ELEMENTRIX CC1
Přidáno: 22. října 2015
(naposledy upraveno 22. října 2015)
Zakoupeno v foto-eshop.cz
- cena - obsah baleni
chtel jsem aspon zakladni vybavu pro obcasne cisteni objektivu - takze za mne spokojenost
- Splnil úkol, vyčistil chip.
- nic jsem nezjistil
Při čištění čipu jsem se dost bál, přilnavost je opravdu dost silná, odtrhnout to dá trochu práce, přesto se zdá, že vše je stále funkční a chip je vyčištěn. Rozhodně se při práci v prašném prostření tato investice vyplatí.
ELEMENTRIX CC3
Přidáno: 5. října 2015
(naposledy upraveno 5. října 2015)
Zakoupeno v foto-eshop.cz
- Funguje jako běžný "lenspen", ale vedle kulatého uhlíkového čistítka má navíc trojúhelníkové, které umožňuje čištění i v rozích
OK
- V porovnání s jinými obchody super cena.
- Na rozdíl od napodobenin opravdu funguje.
Doporučuji!
- Snadné použití
- Malá čisticí plocha
- Horší funkčnost v rozích čipu
Skvělá alternativa pro ty, které nebaví chodit na čištění do servisu. Čistit lze v podstatě kdekoli, takže pokud uprostřed focení zjistíte, že máte přiliš nečistot na čipu, na které je interní čištění foťáku krátké, můžete v podstatě na místě vše napravit.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »